Om oss

Att besitta nödvändig kunskap och ha rätt utrustning är en förutsättning för professionella arbeten. Här hittar du produkter och tjänster där det ställs höga krav på miljövänlighet och säkerhet. Våra kunder består främst av företag, men även privatpersoner. Exempel på företagskunder är fastighetsägare, byggbolag och städföretag.

Vi är ett litet familjeägt företag där flexibilitet, service och kundstöd är honnörsord för oss. Företaget etablerades år 1992 och omfattar endast högskoleutbildad personal.

Vår strävan är inte att vara billigast, utan att vara det bästa alternativet (men vi har väldigt bra priser oavsett). Med det menar vi tillgänglighet, kvalitet och att tillhandahålla den bästa lösningen för just dig samtidigt som vi tar hänsyn till miljön. Våra produkter tillverkas i Europa av europeiska företag, vilket ger en aning högre prisbild, men samtidigt gynnas europeisk kvalitetsindustri och arbetstillfällen. Dessutom minskar både fraktavstånd och leveranstid avsevärt i förhållande till asiatiska leverantörer.  Vi ser långsiktigt med helhetens perspektiv i beaktande och vi hoppas att våra kunder tänker likadant.  

Vårt laboratorium är toppmodernt och utrustat med den senaste apparaturen från bl.a. HACH, METTLER, HANNA och VWR. Vi ligger centralt på Kungsholmen i Stockholm och e-post besvaras samma dag. Tveka inte att höra av dig vid eventuella frågor.